Értékesítést elősegítő tréning mindenkinek
Képzési program nyilvántartásba vételi száma: E-000601/2014/D004

Értékesítést elősegítő tréning mindenkinekA képzés célja:
Szerezzen korszerű ismereteket az értékesítésben és ezeket tudja alkalmazni. Munkakörében növelje eladásait. Javuljon munkaadójának piac és versenyképessége. Nőjön a részt vevők kezdeményező készsége, önbizalma. Aktív részvétel által a képzés tartalmát integrálják személyiségükbe, elsajátítják a hatékony személyközi viselkedésformákat, mely életük bármely területén is használható.

Megszerezhető kompetenciák:
A képzést sikeresen teljesítő képes lesz megismerni saját és mások személyiségét, stílusát. Megtanulja a megfelelő magatartást, benyomáskeltést, hozzáállást. Eligazodik az elégedettség, szükséglet felmérés területén. Ismeretet szerez az érvelés, kérdezés, hallgatás technikáiról, kifogások kezeléséről. Tudja ezeket alkalmazni. Képes lesz a módszeres problémamegoldásra és konfliktuskezelésre.

Tartalom:
Stílusok és saját erősségeink megismerése. Meggyőzés módszerei (TEH módszer, Success Insights, DISC).  Ügyfélkapcsolat alapjai, fogyasztói típusok, elégedettség, szükséglet felmérés. Kommunikációs modellek (érvelés, kérdezés, hallgatás, tárgyalás technika, 8 fázisú tárgyalástechnikai modell, 4 fülű kommunikációs modell). Kifogások -, problémák - és konfliktusok kezelése. Prezentációs ismeretek.

Módszerek:
    szociális készségfejlesztő gyakorlatok tréningfolyamatba ágyazva
    játékos együttműködést segítő gyakorlatok teremben és szabadban,
    egyéni és kiscsoportos feladatmegoldások
    konfliktushelyzetek viselkedési elemzése
    csoportszintű célzott előadások
    segédletek, hang-outok a szükséges mértékű elemzésekhez, információadáshoz.
A tréningen intenzív, hatékony, közvetlenül a készségek fejlesztésére irányuló tapasztalati tanulás zajlik. Egyik kiemelt eljárása a videós visszacsatoláson alapuló készségfejlesztés.

Idő: 30 óra, ütemezés: 10 óra/nap, várható időpont: megállapodás szerint

Résztvevők száma: 5 - 20 fő

Helyszín: megállapodás szerint

Szolgáltatások:
-    Képzési szükséglet felmérése megrendelők részére
Miután a megrendelő kiválasztotta cégünket, felmérésre, pontosításra kerülnek képzési szükségletei, igényei. Ezt követően kerülhet sor a szerződéskötésre.
-    Előzetes tudásmérés – képzési szükséglet felmérés résztvevők részére
Módja felmérőlap Résztvevő általi kitöltése. Előzetes tudásmérés a 2013. évi LXXVII. törvény 11. § (1) g. pontja szerint, a képző a képzésre vonatkozó támogatási szerződés kötelező előírásai alapján, egyébként a Résztvevő kérésére biztosítja. Ennek során, a felmérő lapon lévő teszt kitöltésekor elért 100 %-s teljesítés esetén Résztvevő dönthet, hogy a képzésen nem vesz részt. A szolgáltatások díja 0 Ft, nem módosítják a képzés óraszámát.

A programba való bekapcsolódás feltétele: nincs

Elérhetőségeink

Dr. Kántor Csaba Áron
Mobil tel.: 30 / 239 – 0034
E-mail: drkantor@hu.inter.net, kantorcsabaaron@t-online.hu

Nyíregyházi iroda

4400 Nyíregyháza
Mártírok tere 9.
Tel./fax: 42 / 410 - 815

Kisvárdai iroda

4600 Kisvárda
Vár út 15.
Tel./fax: 45 / 415 - 440